יום שלישי, 19 ביוני 2012

על קיץ ודובדבנים

הקיץ מתפאר לו במלוא עוזו, החום והלחות נותנים בנו אותותיהם. יש כמה דרכים להתרגע בחום הזה כמו ללכת לים (שם זה בסדר להזיע), להסתובב במרכזי קניות ממוזגים ולשבת עם חברה לשיחה על מנת גלידה קרה או שייק פירות טרי וקר. או עם מישהו יקר על קינוח מושחת..
אחת הדרכים המהירות להתרגעות טובה ביום חם ומהביל היא לנצל רגע פנוי ולהכין לנו משקה קריר ומרענן עם טיפה אלכוהול. משקה כזה אהוב עליי הוא ה-שנדי.
אז כל מה שצריך הוא:
בירה לבנה ממותג אהוב.
ספרייט.
דודבדנים (טריים או מיובשים).
  מוזגים בירה קרה בכמות הרצויה (בד"כ זה 2/3, אני מעדיפה 1/3 בירה והשאר ספרייט).

מוסיפים את הספרייט בכמות הרצויה

וזורקים פנימה דובדבן/ים. דובדבן מסוכר הולך יותר טוב בשילוב הזה, בגלל שהוא מתוק ונותן קונטרה טובה למרירות של הבירה.בשביל התמונה עשיתי את זה עם דודבנים טריים.לא חובה, אפשר גם דודבדנים טריים ואם אין דובדבנים אז לא נורא.
ווואלה! משקה מרענן ברגע.
איך אתם מנצלים רגעים פנויים להתרעננות?

4 תגובות:

  1. אוי זה דווקא נשמע טוב! ינוסה :-)

    השבמחק
  2. אצלי אין מצב שהדובדבנים יגיעו לכוס, אוכלים אותם טריים כמו גרעינים.
    כולנו אוהבים

    השבמחק
    תשובות
    1. אני משוגעת על דובדבנים טריים. עצתי לך היא לא לשלול כלום. תנסי פעם עם דובדבן אחד או שניים ואחרי תביני כמה זה מוסיף :). אני מציעה להשאיר את הדובדבן בתוך המשקה כמה דקות, הוא סופג את הטעם של השנדי, פשוט תענוג. אני יכולה להבין אם יש כאלה שלא אוהבים את זה.

      מחק